Državno priznanje hotelijerima ETŠ-a

Ministar turizma Darko Lorencin uručio je profesoricama i učenicima ETŠ-a priznanje Ministarstva turizma za jačanje konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu kroz podizanje kvalitete srednjeg strukovnog obrazovanja u programu “Promocija zanimanja 2013”!

Na Danima hrvatskog turizma u Zadru 24. listopada 2013. ministar turizma Darko Lorencin  uručio je posebno priznanje trima najboljim strukovnim školama za projekte u području “Promocije turističkih zanimanja”. Među njima bio je i naš projekt “Međimurje kak si lepo”- izleti za mlade koji su osmislile profesorice Sanja Munđar i Zita Lajtman i provele zajedno s timovima učenika 2. i 3. razreda hotelijersko-turističkih tehničara. Martina Leskovec, Lea Grubešić, Natalija Brezarić, Marija Iveković-Pontoni i Maja Celinger predstavile su znamenitosti i ljepote donjeg Međimurja, dok su učenici  Ana Marija Gregur, Lea – Antonija Stamničar, Petra Žišković, Nikola Lakić i Filip Preložnjak educirani za vođenje i prikazivanje atrakcija i ljepota gornjeg Međimurja.

 
Ovaj je projekat ocijenilo Povjerenstvo od devet članova  predstavnika Ministarstva turizma, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Udruge hrvatskih putničkih agencija i Udruge kampova Hrvatske.

Pri donošenju odluke procjenjivalo se koliko je prezentacijom predstavljen projekt u skladu s kandidiranim projektom i zahtjevima Javnog poziva, vještina izrade prezentacije (skladan omjer teksta i animacija, jasnoća i struktura prezentacije i sl.) i poznavanje i uporaba stranog jezika.

Ako na mladima svijet ostaje, onda je pred međimurskim turizma neosporno svijetla budućnost!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije