Učenici posjetili Knjižnicu i čitaonicu Goričan

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, učenici Osnovne škole Goričan posjetili su Knjižnicu i čitaonicu Goričan koja je nedavno preseljena u novi prostor.

Školska knjižničarka Natalija Benko Mustač učenicima je prije ulaska u novu knjižnicu pojasnila podjelu knjižnica kao i specifične razlike među njima, a ovaj posjet iskoristio se i za ponavljanje pravila, prava i obveza koje vrijede u svim knjižnicama. Knjižničarke Jadranka Ivanović i Sanja Glavak srdačno su primile znatiželjne posjetitelje te strpljivo odgovarale na brojna pitanja kojima su ih obasipali učenici.

Uz proučavanje polica s knjigama i kutka za najmlađe, ostalo je dovoljno vremena za igru na računalima kao i za ispitivanje mogućnosti novog tableta. Učenike zanesene novim sadržajima koji će im od sada biti na raspolaganju u njihovoj općinskoj knjižnici, marljivo je fotoaparatom pratila školska pedagoginja Gabrijela Maltar.

Prije povratka u školu, učenici su svojim domaćinima predali dar – našivenu sovu koja će biti logotip novootvorene knjižnice, a ujedno i uspomena na ovo ugodno druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije