Održano županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2013.”

U petak, 3. travnja u Osnovnoj školi Podturen održano je županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2013.”. Na natjecanju je sudjelovalo 7 ekipa koje su sačinjavala po 2 učenika i 2 učenice.

Svi učenici pokazali su vrlo visoku razinu znanja o prometu, ali neki među njima ipak su u tome bili nešto bolji od drugih, pa su tako u ekipnoj kategoriji prvo mjesto osvojili učenici OŠ Donji Kraljevec, drugi su bili učenici OŠ Strahoninec, a treće mjesto pripalo je OŠ Podturen, domaćinima natjecanja.

Pojedinačno je prvo mjesto među učenicima osvojio Hugo Jurčec iz OŠ Donji Kraljevec, a među učenicama Jana Kovač, također iz OŠ Donji Kraljevec. Drugo mjesto među učenicima pripalo je Luki Paniću iz III OŠ Čakovec, a kod učenica Rei Perša iz OŠ Strahoninec. Ovih će četvero učenika predstavljati  Međimursku županiju na državnom natjecanju koje će se održati u Zadru od 21. do 24. svibnja ove godine. Treće mjesto zauzeli su učenik OŠ Strahoninec Nikša Žganec i učenica Anita Kerovec iz OŠ Podturen.

Najuspješnijim učenicima želimo da budu tako uspješni i na državnom natjecanju, u kojem slučaju bi hrvatsku predstavljali na europskom prvenstvu koje se ove godine održava u Parizu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije