Državno natjecanje iz njemačkog jezika Laura Colar Zanjko zweite in Kroatien

OŠ Sveti Martin na Muri

Državno natjecanje iz njemačkog jezika održano je od 22. do 24. travnja u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Vinkovcima koja se pokazala kao izuzetno dobar domaćin. Učiteljica njemačkog jezika Monika Turk i učenica osmog razreda Laura Colar Zanjko imaju samo riječi pohvale  za program dočeka  i općenito za cijelu organizaciju natjecanja.

Nakon uspješnog plasmana na Školskom natjecanju, zlatnog sjaja na Županijskom natjecanju, učenica osmog razreda Laura Colar Zanjko zablistala je i na Državnom natjecanju iz njemačkog jezika osvojivši drugo mjesto.

To je izuzetan uspjeh jer se natjecanje iz njemačkog jezika sastoji od kategorija: slušanje, čitanje, sastavak i usmeni dio  te se na kraju zbrajaju osvojeni bodovi iz svakog područja. Svi učenici koji su predstavljali Međimursku županiju postigli su izvrsne rezultate. Za našu školu, lokalnu i županijsku zajednicu to je čast i priznanje kvalitetnog i uspješnog rada. S Laurom je marljivo radila njezina mentorica učiteljica njemačkog jezika Monika Turk. Čestitamo Lauri i mentorici i želimo im dalje puno uspjeha u radu. (Ana Špoljarić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije