Aktivni u školi, a tek izvan nje!

Glumac i predsjednik Vijeća učenika TŠČ-a iz Tehničke škole Čakovec David Petek slavu ubire i na stolnonogometnim prostorima

U prostorijama SNK-a Festa u Mihovljanu protekle subote, 20. travnja 2013. godine održan je 1. državni turnir 2013. u stolnom nogometu. Turnir je počeo oko podneva i trajao je do 20:00 sati, a igralo se na četiri stola – dva marke Garlando i dva Roberto Sport.

Natjecanje je započelo disciplinom junior singles u kojoj je prvi  bio 24. nositelj svjetske liste u stolnom nogometu Dino Vičević. Iza njega je naš učenik, budući tehničar za računalstvo iz 3.ET2David Petek koji ga je, kako kaže, u  svojoj skupini uspio dobiti rezultatom 7:5, a kasnije se našao u finalu i izgubio. David je za našu stranicu na ovom portalu izjavio: “Ruke su mi se tresle kao da je bio potres, nakon 6:4 zvao sam time out i nekako uspio zabiti taj zlatni gol.”

Poslije discipline junior singles, počeo se igrati  junior doubles. Prvo mjesto zauzeli su Dino Vičević i Majk Turk, a drugo David Petek u paru s Lukom Dodlekom. Nakon ovog dijela natjecanja, David nam je rekao kako su skupinu lagano prošli i ušli u veliko finale u kojem nije sve išlo glatko.

No, dečki su sretni što u disciplini junior doubles zauzimaju drugo mjesto u stolnom nogometu u Republici Hrvatskoj, čime skupljaju bodove za veliko finale.Ovog ljeta, od 12. do 14. srpnja David odlazi u austrijski grad Salzburg, na svjetsko prvenstvo u stolnom nogometu na kojem će igrati s Dinom Vičevićem. U našoj ga školi očekujemo s nekom od medalja ili diplomom u ruci. (kp)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije