Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Učenice stjecale praktične vještine frizera u Celju
N.K.

DVOTJEDNA STRUČNA PRAKSA

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Učenice stjecale praktične vještine frizera u Celju

Stručnu praksu učenice su obavljale u pratnji strukovne nastavnice frizerstva Nives Kocijan

Učenice 3.FK razreda zanimanja frizer Gospodarske škole u vremenu od 28. kolovoza do 10. rujna dvotjednu stručnu praksu obavljale su u Celju u Sloveniji. Frizerska praksa za učenice bila je organizirana u suradnji sa Srednjom šolom za storitvene dejavnosti in logostiko Celje i to u frizerskim salonima „KSFH“ Kristijana Peteka, „Fantazija“ Davida Vuzema i „Zoran Hair Spa“ Zorana Pasariča.

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Učenice stjecale praktične vještine frizera u Celju Fotogalerija

Osim prakse u salonima učenice su imale prilike dva dana boraviti i u frizerskoj školi gdje su upoznale način izvođenja praktične nastave i novi program u sustavu obrazovanja 3+2 za zanimanje frizerski tehničar. Stručnu praksu učenice su obavljale u sklopu projekta Erasmus+ „Take every chance“ u pratnji strukovne nastavnice frizerstva Nives Kocijan.

Praktičnu obuku iz područja frizerstva, a za koju su primile certifikate uspješno su završile: Hana Paler, Franka Kodba, Ana Levačić, Lana Malekoci, Rafaela Kren i Viktoria Antolašić. Učenice su u slobodno vrijeme posjetile Stari grad Celje te Muzej novejše zgodovine sa stalnom postavom Živjeti u Celju. Pune dojmova i neprocjenjivih iskustava učenice su se vratile u Hrvatsku spremne za početak nove nastavne godine. 

Najnovije

Reci što misliš!