erasmus

USPJEŠNO PROVEDEN Završna prezentacija projekta Graditeljske škole Čakovec GSC-Mobility 2020

Školi je odobreno 53 484,00 EUR-a koji su, uz organizacijske aktivnosti, omogućili da 28 učenika i 2 nastavnika u pratnji odrade svoju stručnu praksu u trajanju od 14 dana u Bugarskoj i Sloveniji

31. srpnja 2022., službeno završava projekt mobilnosti Graditeljske škole Čakovec GSC-Mobility 2020.

Projekt je financiran od strane Europske unije u sklopu programa Erasmus+ KA1, a odobren od strane Agencije za mobilnosti programe Europske unije. Povodom završetka projekta u Graditeljskoj školi Čakovec u okviru svečane promocije završnih razreda, održana je i kratka prezentacija projekta u nazočnosti učenika sudionika mobilnosti, roditelja i nastavnika Graditeljske škole Čakovec.

Koordinatorica projekta Suzana Šestan, mag. dizajna prezentirala je provedbu i rezultate mobilnosti u okviru projekta za koje je školi ukupno odobreno 53 484,00 EUR-a koji su, uz organizacijske aktivnosti, omogućili da 28 učenika i 2 nastavnika u pratnji odrade svoju stručnu praksu u trajanju od 14 dana u Bugarskoj i Sloveniji.

Sudionici obje mobilnosti kao i projektni partneri izrazili su zadovoljstvo projektom, a učenici su pokazali visoku razinu profesionalnosti i motiviranosti za sudjelovanje u projektima mobilnosti gdje su stekli nova iskustva, potrebne stručne vještine i upoznali se s metodama i načinom rada u školskoj ustanovi i proizvodnom pogonu u inozemstvu.

Sudionicima mobilnosti su pri završetku podijeljene potvrde za sudjelovanje na mobilnosti, a koje im je uručio pratitelj na mobilnost dr. sc. Petar Križnar. Ravnatelj Damir Srnec, mag. inf. na kraju je čestitao svim učenicima sudionicima mobilnosti, koordinatorici, pratiteljima, nastavnicima i djelatnicima koji su bili uključeni u organizaciju projekta te provedbu mobilnosti na angažmanu i kvalitetno provedenim aktivnostima u okviru projekta.

Detalji provedbe projekta prezentirani su na mrežnoj stranici škole i Facebook stranici projekta:
http://www.ss-graditeljska-ck.skole.hr/projekti_3_1
https://www.facebook.com/GSC-Mobility2020-108382607710012

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije