Posljednji dan natjecanja u ETŠ-u

Posljednji dan natjecanja u ETŠ-u

Posljednji dan natjecanja započeo je predstavljanjem vježbeničkih tvrtki pred Državnim povjerenstvom, nakon čega je u sportskoj dvorani održana Smotra/sajam vježbeničkih tvrtki.

Svaka je škola predstavila svoju fiktivnu tvrtku te su one međusobno poslovale, dok su za to vrijeme profesori mentori prisustvovali  stručnom usavršavanju – predavanju “Društvena inovacija, poduzetništvo i razvoj lokalnih zajednica” koje je održao g. Teo Petričević  iz Centra za eko-društveni razvoj Čakovec. Za sve učenike i mentore koju su sudjelovali na Smotri/sajmu bio je organiziran ručak u maloj dvorani naše škole.

Svečano zatvaranje Smotre/sajma započelo je u 14 sati prigodnim programom u kojem su nastupali školski zbor izvođenjem međimurskih pjesmama te KUD Seljačka sloga Nedelišće. U nastavku je gđa Elisabetta  Fortunato, mag. oec., proglasila najbolji vizualni identitet  štanda i najbolje prezentacije.

Najboljim u kategoriji vizualnog identiteta štanda proglašena je tvrtka Lonček d.o.o. iz Varaždina koju su predstavljali su Mihael Blažeković, Patricija Janušić i Valentina Kovačić iz Gospodarske škole Varaždin pod vodstvom mentorice Ivane Česi.

U kategoriji prezentacija najuspješnija je bila tvrtka Tweety pet shop d.o.o. iz Osijeka čiji su predstavnici bili Mirna Gelo, Matea Kovač i Ines Sekalec iz Ekonomske i upravne škole Osijek s mentoricom Ljiljanom Dumančić.

Najboljim  sudionicima sajma bili su uručeni prigodni pokloni naših sponzora, a svi ostali sudionici primili su pohvalnice i zahvalnice. Čestitamo svim sudionicima i mentorima Državnog natjecanja Mladi poduzetnik i Smotre/sajma vježbeničkih tvrtki te posebno zahvaljujemo Državnom povjerenstvu na uloženom trudu i strpljenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije