Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
VIDEO Nagrada medijskoj grupi OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica
OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica

NATJEČAJ 'MALI ZELENI'

VIDEO Nagrada medijskoj grupi OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica

Oni su: Hana Drk, Maksim Juras, Helena Marčec, Mia Medvedec i Mateo Rebernik i putuju na Plitvička jezera

Na prvom Večernjakovu natječaju "Mali Zeleni", koji je dio Večernjakova projekta Rezolucija Zemlja - najvećeg ekološkog projekta u Hrvatskoj učenici 6.c razreda članovi medijske grupe OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica osvojili su za svoj film „Zadnji je čas“ nagradu, izlet na Plitvička jezera.

Na natječaj je pristiglo 200 kreativnih radova učenika osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske.  U kategoriji „EKO škola“ za učenike od 5. do 8. razreda film naše medijske grupe učenika 6.c razreda bio je najkreativniji i osvojio nagradni izlet na koji će odvesti cijeli svoj razred.  Uz to dobit će i deset ekskluzivnih fotografija profesionalaca iz agencije Pixsell, a nagrađeni će biti i e-pretplatom na Večernji list.

Oni su: Hana Drk, Maksim Juras, Helena Marčec, Mia Medvedec i Mateo Rebernik. U izradi filma pomogle su im učiteljice Iva Mihalic Krčmar i Nikolina Hampamer.  Čestitke svima!

Pohvala je to i za sve učitelje i učenike OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica na svemu što čine kako bi okoliš bio što čišći i ljepši. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video