Otvorenje Državnog natjecanja u ETŠ-u

Otvorenje Državnog natjecanja u ETŠ-u

U Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec započelo je državno natjecanje Mladi poduzetnik i Smotra/sajam vježbeničkih tvrtki. U 16 sati u Hotelu Park u Čakovcu dočekani su svi natjecatelji i njihovi mentori te su im podijeljene akreditacije i poklon paketi dobrodošlice.

Nakon smještaja u hotelu, u organizaciji učenika i profesora škole, natjecatelji su sa svojim mentorima krenuli u Scheierovu zgradu u centru grada Čakovca gdje je bilo održano svečano otvorenje Državnog natjecanja.

Program je započeo himnom Lijepa naša domovino u izvedbi učeničkog zbora naše škole  pod vodstvom Ive Novak, prof.. U nastavku programa učenici – voditelji pozdravili su sve nazočne uvažene goste, natjecatelje i njihove mentore te sve prisutne profesore. Gostima je izrazila dobrodošlicu naša v.d. ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić te svim prisutnim natjecateljima zaželjela puno uspjeha na natjecanju, ugodan boravak u našoj školi, gradu i Međimurskoj županiji.

Prigodnim riječima  obratili su se i pomoćnik ministra poduzetništva i obrta Stjepan Koraj koji je govorio o značaju ekonomske struke u današnjem društvu te uvažena gđa Elisabetta Fortunato, mag.oec., viša stručna savjetnica u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, koja je i svečano otvorila natjecanje te zaželjela svima puno uspjeha i uputila riječi potpore.

Nakon svečanog otvorenja Državnog natjecanja svi prisutni zadržali su se na domjenku u Scheierovoj zgradi, nakon čega su se sudionici u pratnji učenika i profesora uputili u Hotel Park na večeru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije