MATURANTI

ISPIT ZRELOSTI Učenici 3. KU razreda Srednje škole Prelog su osvajači srca

Razrednica 3. KU razreda je Jasminka Kalšan

– Razred smo koji je osvojio srca mnogih nastavnika naše škole, a posebno smo zadovoljni izborom zanimanja zašto što nam pruža brojne mogućnosti zapošljavanja. Međutim, ono najvažnije je što potiče našu kreativnost, dinamičnost i smisao za estetiku.

Kako u praksi sve odrađujemo timski, tako pristupamo i ostalim obvezama. Spremno si međusobno pomažemo u svim zadacima, a smijeha i zabave pritom nikad ne manjka. Nismo bili najsretnija generacija zbog COVID-19 situacije i nastave na daljinu, no nastojali smo to vrijeme maksimalno iskoristiti i unatoč svemu unaprijediti naše praktične vještine.

U svemu su nam tome uvelike pomogli naši nastavnici zbog kojih je atmosfera u školi uvijek pozitivna i podržavajuća. Iako, se približava kraj našeg srednjoškolskog putovanja, sigurno je da ćemo naše zajedničke dane, nestašluke i smijeh zauvijek pamtiti – kažu učenici 3.KU razreda Srednje škole Prelog. 

Razrednica 3.KU razreda je Jasminka Kalšan, a čine ga Dominik Ačimović, Darija Balog, Samanta Bašnec, Katarina Beti, Heidi Döring, Stjepan Hranjec, Marija Levačić, Gabrijela Okreša, Valentina Oršoš,  Laura Oto, Katja Petrov, Elizabeta Rešetar, Petra Šetfković, Fran Slamek, Lorena Turk i Marin Videc.

Najnovije