ODLIČNA VIJEST

PREPOZNATI NA NACIONALNOJ RAZINI Vrijedna nagrada Srednjoj školi Čakovec!

Čestitke SŠČ-u i njihovom Erasmus+ koordinatoru Mladenu Toti na vrijednom priznanju!

Iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije stigla je odlična vijest u Srednju školu Čakovec. Nakon nekoliko uspješnih Erasmus+ projekata u sklopu kojih je preko 100 učenika SŠ Čakovec sudjelovalo na mobilnostima te obavljalo stručnu praksu iz područja zdravstva i fizioterapije kvaliteta projekata koje SŠČ provodi prepoznata je i na nacionalnoj razini!

U zadnja dva projekta Mladen Tota, Erasmus+ koordinator u SŠ Čakovec, uveo je ECVET dokumente za većinu učenika koji sudjeluju na mobilnostima. ECVET dokumenti SŠČ-a nagrađeni su kao drugi najkvalitetniji u Hrvatskoj!

– ECVET je europski alat za prijenos, prikupljanje i priznavanje ishoda učenja stečenih tijekom međunarodne mobilnosti. Primjena ECVET-a projektima osigurava dodanu vrijednost te omogućuje bolje razumijevanje postignutih kvalifikacija, a temeljni cilj je omogućiti da ishodi učenja stečeni tijekom međunarodne mobilnost postanu sastavni dio kvalifikacije za koju se učenik obrazuje u matičnoj ustanovi – rekao nam je Mladen Tota.

Čestitke SŠČ-u i njihovom koordinatoru na vrijednom priznanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije