U KATEGORIJAMA Algoritmi i Logo

III. OŠ ČAKOVEC Informatičari izvrsni na županijskom natjecanju u Maloj Subotici

Dominik Vugrinec osvojio je prvo mjesto u županiji u obje kategorije. Na osnovu postignutih rezultata u kategoriji Algoritmi, za njega se očekuje i poziv na Državno natjecanje

Županijsko natjecanje iz Informatike održano je 14. veljače u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Učenici III. OŠ Čakovec natjecali su se u dvije kategorije, Algoritmi i Logo.

U kategoriji Algoritmi sudjelovali su Jakša Kopjar, Leon Lakić, Michelle Mesarić i Ema Sačar (5. razred), Dominik Vugrinec (7.razred) te Vito List i Marin Rameša (8.razred). U kategoriji Logo natjecali su se Ema Sačar (5. razred) i Dominik Vugrinec (7. razred).

Učenici su postigli odlične rezultate. Dominik Vugrinec osvojio je prvo mjesto u županiji u obje kategorije. Na osnovu postignutih rezultata u kategoriji Algoritmi, za njega se očekuje i poziv na Državno natjecanje.

Ema Sačar osvojila je treće mjesto u kategoriji Logo 5, a Marin Rameša treće mjesto u kategoriji Algoritmi 8. Učenike su pripremali Nataša BojDarinka Drabić, Dejan Drabić i Viktor Lazar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije