Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
BOŽIĆ U GOSPODARSKOJ ŠKOLI U goste im stigli tenor Filip Hozjak i komičar Vlatko Štampar
Gospodarska škola Čakovec

duh božića

BOŽIĆ U GOSPODARSKOJ ŠKOLI U goste im stigli tenor Filip Hozjak i komičar Vlatko Štampar

U Gospodarskoj je cijeli prosinac mirisao blagdanski

U doba kad se duh Božića, nade i svjetla širi posvuda, divna čarolija ne zaobilazi ni škole. U Gospodarskoj je cijeli prosinac mirisao blagdanski. Hol ukusno dekoriran, pod odmorima prigodna glazbica, a točka na „i“ pala je danas kad se cijeli kolektiv okupio uz kraći program humanitarnog karaktera. 

Pjevale su glazbene zvijezde škole Nensi Andrašec i Tena Herak, školski zbor te Maja Ignac. Gosti su bili tenor Filip Hozjak koji je oduševio predivnim glasom i prefenomenalni stand up komičar Vlatko Štampar.U kićenju bora sudjelovali su svi, a sve je završilo uz kolače i kapljicu razgovora.
Redateljice događaja bile su pedagoginje Dijana Kontrec-Horvat i Ana Kraljić. Svaka ovakva topla atmosfera druženja uvijek nekako usmjeri na promišljanje… što je stvarno bitno, što darovati?

Najadekvatniji odgovor možda je sažet u misli Orena Arnolda kako su najbolji darovi:

 „Neprijatelju, oproštaj. Protivniku, tolerancija. Prijatelju, srce. Klijentu, usluga. Svima, milosrđe. Svakom djetetu, dobar primjer. Sebi – poštovanje.“S takvom devizom, Božić doista ne bi bio tek blagdan, nego osjećaj. Kroz cijelu godinu. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!