'NEKA BOŽIĆ BUDE SVIMA!'

SREDNJA ŠKOLA PRELOG I ove godine otvorili svoja srca i pokazali humanost

Prikupljali su namirnice i potrepštine za Caritas župe Sv. Jakoba u Prelogu

Blagdanske vibre, vedra srca i želja da nekome opet vrate osmijeh na lice potakla je srednjoškolce – humanitarce Srednje škole Prelog da ponovo pomažu uz domaćine – KTC Prelog i građane grada Preloga. Naime, u petak, 13. prosinca u vremenu od 15 do 18 sati prikupljali su namirnice i potrepštine za Caritas župe Sv. Jakoba u Prelogu.

– Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli skupiti deset prepunih kutija, našim kolegama nastavnicima i bivšim učenicima koji su i sami sudjelovali prošle godine, a ove godine bogato punili košare darovima što se lijepo vidi na fotografijama – kažu iz škole.

Ova humanitarna akcija ne bi se mogla održati bez entuzijazma učenika Dorijana Bogdana (1.SK), Sebastiana Cilera (3.SKP),  Jane Kovač i Marte Bašnec (4.EK), Mateje Habuš i Lucije Marđetko te Andromede Šlibar (4.THK) uz podršku profesorica Dragice Koštarić i Snježane Janković.

– Ovom smo humanitarnom akcijom pokazali da svatko tko dijeli, prima dvostruko, ali i da se blagdanski osjećaj darivanja ne mijenja generacijama – poruka je iz Srednje škole Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije