Centar za odgoj i obrazovanje birao supertalenta

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec obilježio je i ove godine 3. prosinca – Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Kao i prethodne tri godine, tako je obilježavanje ovog važnog dana i ove godine održano u čakovečkom Hotelu Park.

Centar ovaj dan obilježava u suradnji s lokalnim privatnim sektorom i jedinicama lokalne samouprave, koji su svojim donacijama omogućili svečanost u Hotelu Park, a polaznicima Centra pružili jednu drukčiju edukaciju i zabavu. Središnji događaj ove svečanosti bio je Izbor za supertalent Centra. U želji da se usmjerimo na snage, a ne na slabosti, na potencijal, a ne na ograničenja, učenici su se uz pomoć svojih učitelja vrijedno pripremali za natjecanje u iskazivanju raznih talenata.

Ove godine u Izboru supertalenta 2012. učenici su se natjecali u tri kategorije: pjevanje, ples i  ostale aktivnosti (recitiranje i sviranje). U programu su se izmjenjivale pjevačke izvedbe od kojih su neke bile praćene dojmljivim scenskim nastupom i kostimima s atraktivnim plesnim točkama u ritmu break dancea i romske glazbe.  U recitatorskim točkama učenici su pokazali točnost i izražajnost, a marljive pripreme rezultirale su i sviranjem na synthesizeru.

Učenici su za osvojeno prvo mjesto nagrađeni jednim odlaskom na Gradske bazene u organizaciji škole i dodatnim satom informatike, za drugo osvojili su dva dodatna sata informatike, a za treće mjesto jedan sat informatike. Zajedničkim druženjem učenika i djelatnika škole u ugodnom i svečanom prostoru Hotela Park, osim dobre zabave, provodi se učenje u prirodnom okruženju o tome kako se ponašati na javnom mjestu, kako pristojno jesti i piti, kako se ophoditi prema osoblju te kako međusobno razgovarati.

Centar još jednom zahvaljuje svima koji su svojim donacijama pomogli u obilježavanju ovog važnog dana kojim se promovira pravo na dostojanstvenost i ravnopravan život svih građanki i građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije