'MOJE JE MJESTO LIJEPO KAO SLIKA'

OŠ TOMAŠA GORIČANCA Rad Helene Marčec među 12 nagrađenih, krasit će humanitarni kalendar!

Pobjedničko mjesto na kalendaru našao je i rad Helene Marčec koja je uz pratnju obitelji i mentorice Ljiljane Rinkovec preuzela vrijednu nagradu u Zagrebu

Izdavačka kuća Alfa raspisala je likovni natječaj pod naslovom ‘Moje je mjesto lijepo kao slika’. Zadatak je slikom i tekstom (sloganom) naslikati i opisati svoje mjesto. Odabrani likovni radovi, njih dvanaest, krase stranice Alfinog kalendara za 2020. godinu. 

Prihod od prodaje kalendara ide u humanitarne svrhe, Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, Klaićevoj bolnici. Pristigle radove na temelju kreativnosti, originalnosti i tehničke izvedbe ocijenio je tročlani stručni žiri kojeg su činili Ksenija Bertol Tisanić, Nandi Plužarić i Vilim Plužarić.

Svečana dodjela nagrada uz sudjelovanje pobjednika i izložbu nagrađenih likovnih radova održala se na Interliberu u nedjelju, 17. studenog.

Svoje pobjedničko mjesto na Alfinom kalendaru našao je i rad Helene Marčec, učenice 4.a razreda iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Njezin rad krasi mjesec lipanj. Helena je uz pratnju svoje obitelji i mentorice Ljiljane Rinkovec na Interliberu preuzela vrijednu nagradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije