DAN ŠKOLE

OŠ IVANOVEC Svečana priredba bila je najljepši poklon školi za njezin 20. rođendan

Ponos škole svi su njezini učenici koji izvrsne i zapažene rezultate postižu na mnogim natjecanjima, revijama i smotrama

Svečanom priredbom u petak, 24. svibnja 2019. u školskoj sportskoj dvorani održan je jubilarni 20. Dan naše škole. Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni uzvanici, predstavnici Grada Čakovca, predstavnici VMO Ivanovec i Štefanec, predstavnici brojnih udruga, naši umirovljenici, učenici i djelatnici škole.

Na početku priredbe svima se obratila ravnateljica škole Palmina Novak, pozdravila sve uzvanike i podsjetila na proteklih dvadeset godina OŠ Ivanovec koja svoju prepoznatljivost gradi diljem Lijepe Naše i šire. Ponos škole svi su njezini učenici koji izvrsne i zapažene rezultate postižu na mnogim natjecanjima, revijama i smotrama.

Ponosni smo na naš najljepši školski vrt, predivnu novu sportsku dvoranu i košarkaše, filmaše, zboraše, forumaše, mlade informatičare i matematičare, na sve učenike koji sudjeluju u školskim, županijskim i državnim natjecanjima, školskim projektima i ponosno promiču ime naše škole. Iza njih stoji trud i upornost njihovih učitelja i svih djelatnika škole koji prostor škole održavaju i brinu da se u školi osjećamo ugodno, toplo i veselo.

Na priredbi su nastupili zboraši, tamburaši, folkloraši, mladi glumci i recitatori, pjevači i vokalna skupina naših učiteljica. Na kraju su uručena priznanja i nagrade najboljim učenicima na županijskim i državnim natjecanjima te smotrama. Svečana priredba je bila najljepši poklon našoj školi za njezin 20. rođendan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije