Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
OŠ IVANOVEC Svečana priredba bila je najljepši poklon školi za njezin 20. rođendan
OŠ Ivanovec

DAN ŠKOLE

OŠ IVANOVEC Svečana priredba bila je najljepši poklon školi za njezin 20. rođendan

Ponos škole svi su njezini učenici koji izvrsne i zapažene rezultate postižu na mnogim natjecanjima, revijama i smotrama

Svečanom priredbom u petak, 24. svibnja 2019. u školskoj sportskoj dvorani održan je jubilarni 20. Dan naše škole. Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni uzvanici, predstavnici Grada Čakovca, predstavnici VMO Ivanovec i Štefanec, predstavnici brojnih udruga, naši umirovljenici, učenici i djelatnici škole.

Na početku priredbe svima se obratila ravnateljica škole Palmina Novak, pozdravila sve uzvanike i podsjetila na proteklih dvadeset godina OŠ Ivanovec koja svoju prepoznatljivost gradi diljem Lijepe Naše i šire. Ponos škole svi su njezini učenici koji izvrsne i zapažene rezultate postižu na mnogim natjecanjima, revijama i smotrama.Ponosni smo na naš najljepši školski vrt, predivnu novu sportsku dvoranu i košarkaše, filmaše, zboraše, forumaše, mlade informatičare i matematičare, na sve učenike koji sudjeluju u školskim, županijskim i državnim natjecanjima, školskim projektima i ponosno promiču ime naše škole. Iza njih stoji trud i upornost njihovih učitelja i svih djelatnika škole koji prostor škole održavaju i brinu da se u školi osjećamo ugodno, toplo i veselo.

Na priredbi su nastupili zboraši, tamburaši, folkloraši, mladi glumci i recitatori, pjevači i vokalna skupina naših učiteljica. Na kraju su uručena priznanja i nagrade najboljim učenicima na županijskim i državnim natjecanjima te smotrama. Svečana priredba je bila najljepši poklon našoj školi za njezin 20. rođendan.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!