Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
VIDEO Srednja škola Čakovec: Sjajne plesačice idu na Državno prvenstvo u Poreč!
Srednja škola Čakovec

PLESNI VIRTUALNI SHOW

VIDEO Srednja škola Čakovec: Sjajne plesačice idu na Državno prvenstvo u Poreč!

Učenice Srednje škola Čakovec su među tri najbolje u Hrvatskoj

Hrvatski školski sportski savez od 2014. godine provodi projekt pod nazivom ‘Školski plesni virtualni show’ čiji je cilj potaknuti mlade na bavljenje tjelesnom aktivnošću, razvoj kreativnosti plesnim pokretom te druženje učenika i učenica na zanimljiv i produktivan način. 

Projekt je natjecateljskog karaktera te osmišljene koreografije moraju biti zabilježene video uratkom. Prijave pristižu iz svih krajeva Hrvatske, a već treću godinu za redom u projekt su se uključile i učenice Srednje škole Čakovec koje su ove godine snimile pravi plesni show! Uz školske i izvanškolske aktivnosti, djevojke su slobodno vrijeme iskoristile za redovite treninge kako bi ovogodišnja snimka bila još bolja od prethodnih. Pod vodstvom profesora tjelesne i zdravstvene kulture Željka Domjanića i vanjske suradnice Ane Vodišek, učenice opće gimnazije zaista su pokazale da se uz malo truda može sve.

Koreografiju su osmislile Marija Bralić, Lana Posedi, Mirjam Krznarić, Ida Šoltić, Helena Židov, Una Krauthacker, Magdalena Kralj, Ema Vurušić i Angie Polanec, dok je njihov plesni show zabilježio snimatelj Žan Novosel.

- Još jedna izvrsna vijest! Sjajan video naših plesačica prepoznali su i članovi stručnoga žirija u projektu Školski plesni virtualni show pa su se djevojke i ove godine zasluženo našle među tri najbolje srednjoškolske plesne grupe u RH. Naša je ekipa tako stekla pravo sudjelovanja na Državnom prvenstvu u Poreču i što reći, nego, bravo! - javili su iz Srednje škole Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!