I. OŠ Čakovec raspisala natječaj na temu Sigurnost i mobilnost za sve

I. Osnovna škola Čakovec raspisala je natječaj za najbolju učeničku fotografiju, likovni i multimedijalni rad za sve učenike osnovnih i srednjih škola na temu Sigurnost i mobilnost za sve.

Natječaj ima cilj poticati, razvijati i jačati podučavanje i učenje o sigurnosti u prometu i održive mobilnosti, prepoznavanje opasnih i problematičnih situacija u prometu  te podizanje svijesti o sigurnom i odgovornom ponašanju u prometu među mladima.


Propozicije

U natječaju mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Broj sudionika u natječaju iz pojedine škole nije ograničen. Natječaj se provodi u tri kategorije: fotografija, likovni rad i multimedijalni rad.

Fotografija: Svaki sudionik – učenik može sudjelovati s najviše pet fotografija, crno-bijele ili u boji. Fotografije moraju biti formata 21×15 cm (15×21 cm).

Likovni rad: Svaki sudionik – učenik može sudjelovati s najviše dva likovna rada u svakoj  tehnici i grafičkom formatu.

Fotografije i likovne radove je potrebno poslati poštom na sljedeću adresu: I. Osnovna škola Čakovec, Kralja Tomislava 43, 40 000 Čakovec, “za natječaj Sigurnost i mobilnost za sve”, u digitalnom obliku na email: sigurnost.mobilnost@gmail.com.

Svaka fotografija i likovni rad na poleđini moraju sadržavati podatke o autoru: ime i prezime, naziv fotografije/likovnog rada, naziv i adresu škole te ime i prezime voditelja – mentora.


Multimedijalni rad

Multimedijalni rad (video, strip, multimedijalni plakat, mentalna mapa, računalna igra i sl.) učenici mogu izraditi samostalno ili u skupini. Multimedijalni rad potrebno je objaviti na Internetu (web stranice škole, youtube ili sl.) te poslati poveznicu sa imenima i prezimenima autora rada, razredom, imenom škole i mentorom na sigurnost.mobilnost@gmail.com.

Radove će ocjenjivati stručni žiri, izabrati za izložbu te  donijeti odluku o nagrađenim radovima. Izabrani radovi bit će izloženi na izložbi u Čakovcu, a svi radovi će biti objavljeni na web stranicama natječaja. Autorima najboljih radova bit će dodjeljene pohvale i nagrade.

Rok za dostavu radova je 28. ožujka 2014. godine. Svi sudionici natječaja biti će obavješteni o točnom datumu i mjestu otvorenje izložbe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije