Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
PUTUJEMO u Celje u okviru Erasmus+ projekta Green Car Sharing

PUTUJEMO u Celje u okviru Erasmus+ projekta Green Car Sharing

Green Car Sharing Longtime Test Field, projekt u okviru Erasmus+ programa, K2 – strateška partnerstva nastavlja se susretom učenika u Celju. Šesnaest učenika i dvoje profesora pratitelja u srijedu, 15. veljače 2017. putuju na susret s učenicima iz Republike Austrije i Republike Slovenije.

Mario Modlic, 3. ST, Roko Oletić, 3. ST, Josip Nino Pleh, 3. TG, Julio Božek, 4. ET, Renato Kalanjoš, 4. ET, Patrik Črnčec, 4. RT, Patrik Lesjak, 4. RT, Nikola Raus, 4. RT, Dino Vabec, 4. RT, Andreas Bobičanec, 4. ST, Lucian Belić, 4. ST, Ivan Levačić, 4. ST, Petar Škvorc, 4. ST, Gabrijel Švenda, 4. ST, Teodor Kos, 1. MT i Lovro Horvat, 1. TG. te Emilija Rodinger, prof. i Damir Štampar, dipl. ing., družit će se s pedesetak učenika i njihovih pratitelja iz Austrije i Slovenije i s njima pet dana sudjelovati na entrepreunership workshops, tj. radionicama poduzetništva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što će steći nova znanja i vještine, radionice će biti prilika da učenici predstave i aktivnosti koje su se zadnjih mjeseci provodile u TŠČ-u, vezane uz rad virtualne tvrtke koju su osnovali, a bavi se iznajmljivanjem električnih automobila. Slobodno vrijeme planiraju prosvesti u Starom gradu Celje, na Rogli i na kuglanju. (Sanjin Koprivec, 4. ST)

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!