bravo!

MLADI FILMAŠI Čoplek Luke Štebiha dobitnik još jednog priznanja

Kinoklub Karlovac organizirao je jubilarno 5. izdanje festivala Stop Motion Scena, koji se ove godine održao u Kinu Edison u Karlovcu 20. svibnja

Festival je bio natjecateljskog karaktera, a birali su se najbolji kratkometražni animirani uratci u pet kategorija. Graditeljska škola Čakovec je na ovom natječaju, pod mentorstvom profesorice Ljiljane Ille, sudjelovala s radovima Nere Preksavec, Lorene Cirkvenčić i Luke Štebiha.

Na samom festivalu u Kinu Edison u Karlovcu, uz mentoricu, nazočile su ranije spomenute učenice Nera Preksavec te Lorena Cirkvenčić, a pridružile su im se kolegice iz razrednog odjela Sara Dodlek i Petra Ledinski.
I na ovom festivalu radovi naših učenika nisu prošli nezapaženo te je rad Čoplek našeg učenika Luke Štebiha nagrađen posebnim priznanjem u kategoriji srednjoškolskog uzrasta. To je već treće priznanje Luki za njegov rad te mu i ovom prilikom čestitamo.

Isto tako pohvaljujemo rad učenika i mentorice te im zahvaljujemo što diljem Hrvatske pronose dobar glas o Graditeljskoj školi Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije