NACIONALNA KAMPANJa

ZA ZELENIJI OKOLIŠ ŠKOLE Učenici OŠ Hodošan u projektu ‘Zasadi drvo, ne budi panj’

Zasadili su javor, trešnje i krušku

Zbog sve većih i izraženijih klimatskih promjena te sve većom potrebom da svatko od nas da osobni doprinos učenici OŠ Hodošan, polaznici izvannastavne aktivnosti Mladi biolozi s učiteljicom Kristinom Vrabec, uključili su se u nacionalnu kampanju “Zasadi drvo, ne budi panj”.

U sklopu ovog hvalevrijednog projekta koji je rukovođen na razini županije, u petak su zasadili javor, trešnje i krušku i na taj način doprinijeli da se okoliš škole još više zazeleni. Kako vjerujemo da se ekološke vrijednosti promiču i razvijaju od najranije dobi u svoju akciju Mladi biolozi uključili su i učenike razredne nastave područnih škola Sveti Juraj u Trnju i Palinovec. Kampanja traje i nakon sadnje.

Kako prve 3 godine sadnice nisu samoodržive važno je da ih redovito zalijevamo, obilazimo i brinemo o njima. Mi smo svoj doprinos dali i nastojat ćemo u tome biti dosljedni i odgovorni. Vas sve pozivamo da učinite isto jer ako uistinu želimo očuvati naš planet ovakav kakvog ga danas poznajemo, trgnimo se iz sna i učinimo nešto, jer sutra će možda bit prekasno. Zato “Zasadi drvo, ne budi panj”! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije