PORUKA ETŠ-A

DANI MATURANATA U subotu mimohod, izabrani najmaturanti – to su Franka Sokač i Jakov Kanižić!

- Dragi naši maturanti, vjerujem da ste svi već čuli i nestrpljivo iščekujete mimohod koji smo vam obećali - poruka je iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec koja je organizator i domaćin subotnjeg mimohoda maturanata.

– U subotu, 4. srpnja 2020. s početkom u 10,00 sati planirano je okupljanje maturanata ispred Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Povorka će krenuti Ulicom dr. Ivana Novaka te nastaviti uobičajenom rutom kroz grad do SRC-a Mladost gdje je za učenike organiziran kratak prigodni program koji će trajati do 13,00 sati.

Maturanti trebaju držati međusobni razmak od 1 do 1,5 metra, a razmak između svake škole bit će 10 metara. Na SRC-u Mladost maturanti svake škole bit će odijeljeni trakama kako bi se poštivale preporuke Stožera civilne zaštite.

Naravno, na SRC-u moramo službeno proglasiti Najmaturanta i Najmaturanticu generacije 2019./2020. te Najrazred. Od srca čestitamo Jakovu Kanižiću iz 4.B Gimnazije Josip Slavenski Čakovec i Franki Sokač iz 4.E razrednog odjela Gimnazije Josip Slavenski Čakovec.

Vidimo se na SRC-u Mladost gdje će vam biti uručene vrijedne nagrade. Najrazred će izabrati pomno birani članovi Povjerenstva koji će ocjenjivati originalnost odora i ponašanje u povorci. Vidimo se u subotu! – poruka je iz ETŠ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije