NOVI USPJEH

OŠ TOMAŠA GORIČANCA Neva Novak nagrađena za likovni ostvaraj na ‘Lovrakovim danima kulture’

Likovni rad Neve Novak nastao je pod mentorstvom učiteljice Ljiljane Rinkovec

OŠ Mate Lovraka Veliki Grđevac svake godine raspisuje književni i likovni natječaj za najbolje literarne, novinarske i likovne ostvaraje učenika osnovnih škola Republike Hrvatske. Tema ovogodišnjeg natječaja bila je ‘Djedovi i bake – čuvari uspomena’.

Dodjeljuje se po pet jednakovrijednih nagrada za likovne, novinarske i književne ostvaraje. Prosudbeno povjerenstvo za literarne ostvaraje činile su predsjednica Marina Nejedli te članice Slobodanka Martan i Andrea Petrić. Prosudbeno povjerenstvo za novinarske ostvaraje činili su predsjednica Ivana Ontl Horvat i članovi Ljerka Vodopija te Šandor Kasaš. Prosudbeno povjerenstvo za likovne ostvaraje bilo je sastavljeno od sljedećih članova: predsjednik Igor Taritaš te članovi Anita Res, Marica Čičak i Igor Vujatović.

Za likovni ostvaraj nagrađena je i Neva Novak, učenica 4.a razreda iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Likovni rad nastao je pod mentorstvom učiteljice Ljiljane Rinkovec. Svečanost 33. Lovrakovih dana kulture ove se godine planira organizirati u tjednu od 5. do 10. listopada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije