Šesterokut

SJAJNI MATEMATIČARI Čakovečki gimnazijalci prvi na online natjecanju Šesterokut!

Briljirala je ekipa u sastavu Martin Josip Kocijan, Lara Resman i David Karlovčec zauzevši prvo mjesto u ukupnom poretku iz matematike

U vrijeme kada su natjecanja diljem svijeta otkazana, studenti Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu organizirali su Šesterokut – prvo otvoreno petodnevno online natjecanje iz fizike i matematike u Hrvatskoj. Između 110 prijavljenih timova našle su se i četiri naše ekipe.

Briljirala je ekipa u sastavu Martin Josip Kocijan, Lara Resman i David Karlovčec zauzevši prvo mjesto u ukupnom poretku iz matematike. Mješovita ekipa 1. i 2. razreda u sastavu Klara Mihalić, Žana Klasić i Ivan Premuš osvojila je izvrsno 9. mjesto, ekipa 3. razreda koju su činili Paula Horvat, Jona Doring i Petar Belošević sjajno 15. mjesto.

Drugu maturantsku ekipu činili su Sebastian Soldat, Mihael Pristav i Florijan Marčec koji su također ostvarili odličan rezultat. Zasjevši na sam vrh nacionalne ljestvice, sve su naše ekipe dokazale da se rad i trud itekako isplate. Posebne pohvale i profesorima koji cijelo vrijeme marljivo rade s učenicima: Mirjani Hranilović, Tamari Srnec, Štefaniji Požgaj, Nikoli Lepenu, Meliti Sambolek i Karmeni Vadlja Rešetar. Srce nam je veliko kao Gimnazija!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije