NASTAVA NA DALJINU

MAJČIN DAN U čast divnim mamama 3.a III. OŠ Čakovec

Mama, jedna i jedina, najdraža. I kad grli, i kad se smije, i kad tješi, i kad pomaže, i kad viče, i kad plače, i kad se ljuti i kad s djetetom uči…. Sve to divne mame 3.a s ljubavlju rade za svoje dijete.

Ove godine nije nedjeljno iznenađenje moglo biti tajna jer uradak je morao nastati kod kuće za vrijeme nastave na daljinu. Ali i tu je učiteljica Zdenka Novak našla rješenje. Mame su bile modeli i pozirale svojoj djeci. Sat Likovne kulture na daljinu iznjedrio je prekrasna umjetnička djela. Mame su naslikane predivno. Ljepši dar za Dan svih mama nisu mogle dobiti.

Portret pun topline i iskrenosti njihovih najdražih kritičara je neprocjenjiv i ne može se mjeriti ni s jednim kupljenim darom. Likovni uradak je pokazao mamin izgled, ali treba reći i kakva je mama. Učenici su radom na daljinu usavršili izradu umnih mapa. Izraditi mapu o mami je za njih mala sitni zadatak. Mami  još jedan dar od srca.
A kakav bi to bio Majčin dan bez cvijeća? Spretne dječje ruke isplele su najljepšu cvjetnu priču za mamu. Ponosni tulipani u origami tehnici za ponosne mame. Drage mame sretan vam Majčin dan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije