PREDSTAVLJENA U ZAGREBU

NA DRŽAVNOM SKUPU Kako se u ‘Školi za život’ snašla Donja Dubrava?

Međunarodna suradnja, pletenje cekera od kumušine djelić su značajki rijetkih škola na Dravi koje su uključene u 'Školu za život'. To je istaknuto, između inog, u najavi video-spota o OŠ Donja Dubrava

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je u srijedu, 24. travnja 2019. godine, organiziralo Nacionalni stručni skup škola sudionica eksperimentalnog programa “Škola za život”, a u sklopu projekta “Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme (CKR)” u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda.

Riječ je o cjelodnevnom skupu koji se održao u Košarkaškom centru “Dražen Petrović” u Zagrebu, na kojem su sudjelovali ravnatelji, učitelji, nastavnici i stručni suradnici iz 74 škole koje sudjeluju u eksperimentalnom programu “Škola za život” te djelatnici Agencija iz sustava obrazovanja.

– Svim sudionicima održani je skup bio dodatan poticaj za daljnji predani rad, otvorio nove mogućnosti i osnažio ih u postizanju zadanih ciljeva i kreiranju promjena- istaknula je Mirjana Ribić, ravnateljica OŠ D. Dubrava.

Uz edukaciju koju su održale međunarodne predavačice Carolyne Robson i Albena Spasova, ciljevi skupa bili su i međusobno upoznavanje te razmjena iskustava škola uključenih u eksperimentalni program. Na skupu je predstavljena i naša osnovna škola, koja jedna od spomenute 74 škole koje sudjeluju u eksperimentalnom programu “Škola za život”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije