DRŽAVNO NATJECANJE

LIK 2019. Lorene Lukman ostvarila odlično 5. mjesto

Među odabrnim radovima se našao rad učenice OŠ Belica Lorene Lukman pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Emine Kefelja koja je na državnom natjecanju svojim likovnim radom ostvarila odlično 5. mjesto u svojoj kategoriji.

U četvrtak i petak, 11. i 12. travnja u Rijeci je održano državno Natjecanje – izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2019. na temu Ekologija u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje. Natjecanje je podijeljeno u tri kategorije: osnovne škole (5. do 8. razred), srednje škole (1. do 4. razred), te umjetničke srednje škole (1. do 4. razred).

Od 200-tinjak pristiglih likovnih radova u svim kategorijama, državno povjerenstvo odabralo je 39 najboljih likovnih uradaka (po 13 u svakoj kategoriji), a među njima se našao i rad učenice OŠ Belica Lorene Lukman pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Emine Kefelja koja je na državnom natjecanju svojim likovnim radom ostvarila odlično 5. mjesto u svojoj kategoriji.
Dodjela priznanja i zahvalnica održala se na Botelu Marina u Rijeci, a svečeno otvorenje izložbe u Galeriji Juraj Klović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije