WORLDSKILLS CROATIA 2019.

NAJBOLJI U HRVATSKOJ Učenici ETŠ Čakovec državni prvaci u dvije kategorije!

Barbara Pleh, Dajana Posavec i Rafael Škvorc najbolji su bili u Poduzetništvu, a konkurenciju je pokorila i vježbenička tvrtka Paule Grabar, Svena Kraljića i Davida Kolarića

Proteklih dana održalo se Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2019. Već smo izvijestili o nekoliko odličnih rezultata učenika međimurskih srednjih škola, a odličnim rezultatima iskazala se i Ekonomska i trgovačka škola Čakovec.

U timskoj disciplini Poduzetništvo ETŠ Čakovec predstavljali su učenici 4.B razreda Barbara Pleh, Dajana Posavec i Rafael Škvorc s mentoricom Andrijanom Vršić. S 98,46 bodova zauzeli su prvo mjesto ispred tima Srednje škole Prelog koji su činili Kristian Kolar, Neven Ovčar Tena Treska.

Učenici ETŠ Čakovec pokorili su konkurenciju i na Sajmu i smotri vježbeničkih tvrtki. Najbolja u Hrvatskoj u konkurenciji petnaest vježbenički tvrtki bila je tvrtka Aronix d.o.o. koju vode učenici 4.G razreda ETŠ Čakovec Sven Kraljić, David Kolarić i Paula Grabar pod vodstvom profesora Bojana Zvonara.

Osvojili su 93 boda, 5 više od drugoplasirane ekipe iz Đakova. Na proglašenju rezultata, ponos nisu skrivali mentori učenika ove čakovečke škole, kao ni ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije