NATJECANJE IZ HRVATSKOG JEZIKA

ODLIČNI GIMNAZIJALCI Najbolje u županiji: Ema Bilaver i Tina Čatlaić pokazale najviše znanja

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama, profesoricama Nadi Čatlaić, Zlatki Grahovec Soldat, Mirjani Vidović i Zdravki Skok na odličnim rezultatima

Održano je županijsko Natjecanje iz hrvatskog jezika, a najbrojniji na Natjecanju bili su upravo učenici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec koji su postigli i zapažene rezultate.

U kategoriji prvih razreda najbolje znanje pokazala je Ema Bilaver, treće je mjesto pripalo Luciji Varga, a četvrta je bila Hana Perko. Drugo mjesto u kategoriji drugih razreda zauzela je Sanela Novak, a treće mjesto Miša Ovčar. Četvrta je bila Rebeka Telebar.

U konkurenciji trećih razreda drugo mjesto osvojila je Katja Koraj, Tena Novak treće, a Dora Balent četvrto mjesto. Od učenika četvrtih razreda najuspješniji su bili Tina Čatlaić osvojivši prvo mjesto, Lara Jankaš drugo i Antonio Novak četvrto. Konačni rezultati bit će objavljeni nakon revizije Državnoga povjerenstva. 

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama, profesoricama Nadi Čatlaić, Zlatki Grahovec Soldat, Mirjani Vidović i Zdravki Skok na odličnim rezultatima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije