OŠ DONJA DUBRAVA

LINO VIŠEBOJAC Najbolji sportaši OŠ Donja Dubrava su Lovro Orehovec i Nina Varga

Nakon 13 godina održavanje ove popularno sportske i zabavne manifestacije na red došla i OŠ donja Dubrava.

Učenici OŠ Donja Dubrava su prije nekog vremena osjetili  pravu sportsku čaroliju – čaroliju Lino višebojca. Natjecanje to je hrvatskih osnovnih škola u kojem se nagrađuje pravi, pozitivan, sportski duh, a provodi se već 13 godina zaredom pa Osnovna škola Donja Dubrava ove je godine imala čast predstaviti Međimursku županiju, a medvjedić Lino doveo je i sportske gošće iz Rukometnog kluba Zrinski Čakovec Anu Mariju Gavrić i Doru Pajić te svjetskog BMX prvaka Marina Ranteša iz Varaždina.

Osnovci su se svojim gostima predstavili kulturno-zabavnim programom, a nepredviđeni član programa bio je i medvjedić Lino koji je nastupio u svakoj točki i dobro zabavio i izvođače i navijače.

Natjecalo se 24 najboljih sportaša škole, redom djevojčice i dječaci od petog do osmog razreda. Učenici nižih razreda natjecali su se rekreativno u tri discipline momčadskih sportova, a učenici viših razreda, čiji se plasman vrednovao za ukupnog pobjednika, natjecali su se pojedinačno u trčanju, slobodnim bacanjima, u pucanju ‘penala’ u rukometu i nogometu te u trčanju štafeta i  potezanju užeta.

Srčani u borbi za svaki bod, najviše su ih skupili Lovro Orehovec i Nina Varga. U sat i pol igre, Lino je stvarao uspomene, a na kraju je svim natjecateljima podijelio slatke poklone. Cijela dvorana bila je ispunjena pozitivnim vibracijama i veseljem koje su stvorili mališani, bodreći svoje favorite, a navijanje je odzvanjalo cijelom Krbuljom.

Učenici i djelatnici škole ponosni su što su sudjelovali u ovom projektu koji je omogućio vrhunsku sportsku zabavu, izbrisao granice između djevojčica i dječaka, malih i velikih te promovirao prave i istinske vrijednosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije