GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Upoznajte se sa školom na Danu otvorenih vrata

Bliži se završetak još jedne nastavne godine, a učenici završnih razreda osnovnih škola trebat će donijeti odluku o odabiru njihova budućeg zanimanja. Zbog toga će učenicima približiti različite programe zanimanja, a osobito praktičnu nastavu koja se odvija u Gospodarskoj školi.

– Pozivamo vas da nas posjetite 25. svibnja od 13 do 17 sati kada organiziramo Dan otvorenih vrata, poručuju iz Gospodarske škole Čakovec.

Učenici će moći sudjelovati u radionicama u kojima će se pokazati dio praktične nastave učenika krojača, obućara, cvjećara, vrtlara, poljoprivrednih gospodarstvenika, pismoslikara, frizera, kozmetičara, pedikera, vozača motornog vozila, tehničara za cestovni promet i agrotehničara.

Također će biti pokazane i specijalizirane učionice i kabineti, a cilj je da se učenici odvaže aranžirati, šivati, slikati, izrađivati predmete od kože i gline, dok će sadašnji učenici Gospodarske škole pokazati već stečene praktične vještine.

U sklopu Dana otvorenih vratiju prezentirat će se kreacije učenika, sudionika projekta “Postani kreativan”.

Gospodarska škola usmjerena je prema razvijanju vještina potrebnih za rad u struci, a osobito naglašavaju sudjelovanje u međunarodnim projektima kojima svakom učeniku nastoje omogućiti praktičnu nastavu u inozemstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije