FOTO Stoti dan škole obilježen u OŠ Domašinec

– Stoti dan škole djeca vole, taj se dan pjeva, taj se dan pleše, taj se dan stotine zadataka riješe – ovim smo riječima započeli aktivnosti vezane za 100. dana škole, a sudjelovali su svi učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama.

Bili smo podijeljeni u pet skupina. U prvom centru trebalo je napisati 100 lijepih riječi kao podršku bolesnom prijatelju Petru. U drugom centru đaci su marljivo rješavali 100 matematičkih zadataka. U trećem centru ukrašavali su krune brojkom sto, a u četvrtom je od 100 plastičnih čepova trebalo složiti logo za stoti dan škole, veselo je bilo u posljednjem centru gdje su učili himnu ‘100. dan škole’.

Najljepše nam je bilo kada je počelo natjecanje parova u plesu srca. Sva su djeca postala princeze i prinčevi s krunama sa znakom sto. Ove godine pobijedili su Emilio Oršuš i Lucijo Oršuš te osvojili milke bombonjere.

Za kraj nas je teta kuharica razveselila s kolačima u obliku srca. Na pitanje ravnateljice kako su se danas osjećali u školi, svi su glasno i ozarena lica izrazili želju za što više ovakvih dana u školi.

– Veliko hvala svima koji su nam pomogli u obilježavanju 100. dana škole, poručuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije