GASTRO 2018. Regionalno natjecanje u Svetom Martinu na Muri

U četvrtak, 15. veljače u Svetom Martinu na Muri u Hotelu Spa Golfer održat će se regionalno natjecanje učenika ugostiteljsko-turističkih škola u obrazovnom sektoru turizam i ugostiteljstvo – GASTRO 2018.

Srednja škola Prelog je domaćin regionalnog natjecanja Gastro za I. regiju – Središnja Hrvatska na kojem će se u osam disciplina (pet gastronomskih i tri hotelijersko – turističke) natjecati oko 60 – tak učenica ugostiteljsko – turističkih smjerova iz srednjih škola Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske županija, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske i Međimurske županije.

Svrha ovog natjecanja jest promovirati kontinentalni turizam Međimurske županije, ugostiteljsko – turističku djelatnost, razviti i poticati pozitivna stajališta, interese i sklonosti učenika za turističko – ugostiteljsku struku, motivirati učenike za nastavak obrazovanja i promicanje svih aktivnosti na popularizaciji zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s gospodarstvom.

PROGRAM NATJECANJA:

– 8:00 sati – otvaranje natjecanja

– 9:00 – 17:00 sati – održavanje natjecanja po disciplinama

– 18:00 – 19:00 sati – izložba hladnih slanih i slatkih eksponata

– 19:00 sati – svečana podjela priznanja i zahvalnica, zatvaranje natjecanja, svečana večera

‘Veselimo se Vašem dolasku!’, poručuju iz SŠ Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije