PRIPREME za božićni sajam u Gospodarskoj školi

>> Pripreme za božićni sajam u Gospodarskoj školi

Učenice 1.ko i 3.kc razreda (krojačice) u pripremama su za školski humanitarni božićni sajam koji će se održati 22.12.2017. od 9 do 12 sati u holu Gospodarske škole Čakovec. Učenice iz 1.ko na praktičnoj nastavi, u slobodno vrijeme te na izvannastavnim aktivnostima vezanim uz njihovu struku i uz podrsku i pomoć svojih profesorica iz struke izrađuju uporabne predmete u patchwork tehnici (jastuke,podmetače za šalice-kombinacijom i dezenima tekstilnih materija namijenjenim ovim blagdanima).

Učenice su veći dio ovih vještina stekle u sekciji ‘Izrada uporabnih predmeta u pathcwork tehnici’ čija je voditeljica Jadranka Prošev. Učenice 3.kc uz pomoć razrednice Katice Korunek izrađuju nakit (ogrlice, narukvice) tehnikom pletenja i ispreplitanja raznobojnih perlica stvarajući svoje kombinacije i uzorke. Učenice su i članice sekcije ‘Izrada nakita i modnih detalja’ čija je voditeljica Dubravka Šantl.

Učenice svih razreda krojača uključene su u više sekcija školske zadruge ‘Jabuka’ koja postiže izvrsne rezultate na županijskim i državnim smotrama, sudjeluje na mnogo humanitarnih prodajnih manifestacija te raznim sajmovima i izložbama. I zato sve učenike, roditelje, goste i prijatelje pozivamo na školski humanitarni božićni sajam 22.12.2017. od 9 do 12 sati u Gospodarskoj školi.

Kupnjom proizvoda i usluga dajete podršku našim učenicima i profesorima na uloženom trudu, dobroj volji i pripremi za ovaj sajam, a ujedno se uključujete u humanitarnu akciju za dvije udruge. Hvala! (Učenici i djelatnici Gospodarske škole Čakovec)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije