OŠ SVETI MARTIN NA MURI najbolja na smotri učeničkih zadruga

Od 3. – 6. listopada 2017. godine u gradu Zadru održala se 29. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Učenička zadruga Tinček OŠ Sveti Martin na Muri je prezentirala istraživački rad pod naslovom ‘Ljekovitim stopama svetog Martina’.

Autorice rada su učenice 7. razreda Nina Nemet i Stele Vuković, a mentorice učiteljica Maja Goričanec i Ksenija Perčić. Povjerenstvo je prethodno izabralo 10 najboljih radova srednjih i osnovnih škola Republike Hrvatske u kategoriji istraživački radovi koje su bile pozvane na 29. smotru učeničkih zadruga, a među njima je bila i škola iz Svetog Martina na Muri.

Na smotri učeničkih radova svetomartinska škola je osvojila 1. mjesto u kategoriji osnovnih škola – istraživački radovi. Osim što su se prezentirali istraživački radovi u zadarskom Arsenalu, 70 najboljih učeničkih zadruga iz različitih krajeva Lijepe naše izložilo je svoje radove u izložbenom prostoru, a 20-tak zadruga je predstavljalo svoje županije u županijskim izložbenim prostorima.

– Domaćini su pripremili i pokazne radionice na kojima se naučilo i nešto novo. Sve će se marljivo upotrijebiti u poboljšanju rada naše zadruge – kažu u školi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije