FOTO Policijski pas Bosso i ‘striček’ na motoru oduševili mališane iz Podturna

Jučer, 17. listopada Policijsku upravu međimursku posjetilo je 40-tak mališana dječjeg vrtića ‘Mala tratinčica’ iz Podturna, u pratnji njihovih odgajateljica.

Mladim gostima dobrodošlicu je zaželjela policijska službenica Ureda načelnika Policijske uprave, te ih povela na šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave. Upoznala ih je s načinom izrade osobnih dokumenata, a djeca su pritom osjetila i dio svakodnevne radne atmosfere.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su i prezentirali raznu opremu, pomagala i službena vozila, koja svakodnevno koriste prilikom obavljanja službenih zadaća. Ujedno, na zanimljiv način opisali su im kako izgleda radni dan policijskog službenika.

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se s policijskim službenikom – motoristom i njegovim motociklom, te gostom iznenađenja, službenim psom tragačem obučenim za detekciju eksploziva i eksplozivnih naprava, belgijskim ovčarom – Bossom.

Mališani su pozorno slušali njihova izlaganja i na kraju se velika većina izjasnila kako žele biti policajci, dok odrastu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije