UČENICI 1. A sudjelovali u obilježavanju 11. Tjedna cjeloživotnoga učenja

>> UČENICI 1. A sudjelovali u obilježavanju 11. Tjedna cjeloživotnoga učenja

U ponedjeljak, 2. listopada počela je nacionalna obrazovna kampanja 11. Tjedan cjeloživotnoga učenja koju u trajanju od 2. do 8. listopada provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih sa svojim partnerima. U okviru Tjedna održat će se nekoliko stotina besplatnih aktivnosti (radionica, tribina, sajmova učenja, okruglih stolova), a sve sa svrhom motiviranja građana na uključivanje u proces učenja. Niz obrazovnih ustanova i ove će godine otvoriti svoja vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje one nude.



Gospodarska škola Čakovec u 11. Tjednu cjeloživotnoga učenja organizira niz radionica, a na jednoj od njih su sudjelovali učenici 1. A razreda III. OŠ Čakovec sa svojom razrednicom Zdenkom Novak i pripravnicom Josipom Kovač te asistenticom Željkom Radiković. Radionicu za učenike 1. A pripremila je profesorica Dunja Geršak s učenicima 1. PC (prvoga razreda, cvjećari i pismoslikari). Učenici su izrađivali vjenčiće od vrbe, rajčica, žira, ukrasne jabuke, japanske trešnje, šipka i sušenoga cvijeća.

Susret ‘malih i velikih prvih razreda’ dviju škola rezultat višegodišnje suradnje III. OŠ Čakovec i Gospodarske škole Čakovec, a sama tema radionice ujedno je i nit vodilja eko tema koje je ove godine odabrala III. OŠ Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije