PLIVAJ I UŽIVAJ Održane sportske igre za učeničke s teškoćama u razvoju

Na čakovečkim su Gradskim bazenima 30. svibnja održane međunarodne sportske igre u vodi za učenike s teškoćama u razvoju ‘Plivaj i uživa!’. Organizator i domaćin igara je čakovečki Centar za odgoj i obrazovanje, a osim čakovečke ekipe, sudjelovale su još ekipe centara iz Koprivnice, Križevaca, Lendave (Slovenija), Pule i Zagreba.

Svaki ekipu činila su 4 učenika u dobi od 12 do 21 godine te dvoje voditelja u pratnji. Ekipe su se natjecale u 6 igara.

Najbolja ukupno plasirana ekipa bila je ekipa Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec. Drugo mjesto osvojila je ekipa iz Pule, dok su brončanu medalju osvojili polaznici zagrebačke OŠ “Nad lipom”. Ove je godine na igrama po prvi put sudjelovala i ekipa Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Nakon završenih igara svi su sudionici još sat vremena imali slobodno za kupanje na čakovečkim bazenima, a zatim je uslijedila dodjela medalja, priznanja i poklona.

Medalje i priznanja su svim ekipama podijelili voditeljica Turističkog ureda Grada Čakovca Boška Ban Vlahek i tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca Tomica Jakopec. Osim medalja i priznanja, svi sudionici igara dobili su na poklon šalice i kape s logotipom Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Sve su ekipe nakon podjele otišle na zajednički ručak, a zatim uz vodstvo djelatnika čakovečkog Centra u razgled Čakovca te na zajednički sladoled.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije