Održane 3. sportske igre u Savskoj Vesi

>> Održane 3. sportske igre u Savskoj Vesi

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske – Ogranak Savska Ves, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Mjesnog odbora Savska Ves, organizirala je 3. sportske igre mještana Savske Vesi. Igre su održane na nogometnom igralištu NK Bratstvo Savska Ves i u sportskom parku. Natjecanje su posjetili i dali podršku učesnicima zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Mario Medved i pročelnik za društvene, protokolarne i europske poslove David Vugrinec.

Domaćini i predstavnici Grada Čakovca

Djeca rođena do 2003. godine igrala su graničare i skakala u vreći. U graničarima su najbolji bili Roberta Sabol, Emina Vranović i David Novak, a u skakanju u vreći David Novak i Tin Pal.

Stanka između dječjih igara

U odbojci na pijesku najbolja je bila trojka Matija Novak, Toni Pintarić i Luka Fodor.

Ljetni dani idealni su za odbojku na pijesku

U dugotrajnim boćarskim borbama najbolji je bio dvojac Vladimir Bujan i Stjepan Mlinarić.

Turnir je bio amaterski, ali u boćanju je svaki milimetar bitan

Za viseću kuglanu je vladao veliki interes. Svaki sudionik je pet puta gađao ‘na pune’ i pet puta ‘na čišćenje’. Najviše čunjeva je oborio Ivan Nemec.

Borba s čunjevima nije bila laka

Pikado je također potrajao nekoliko sati jer se igralo kup sustavom od 301 do izlaza. Marijan Pal je bio najuspješniji u ovoj disciplini.

Pikado se igrao kup sustavom

I kartaši su došli na svoje i oni su najranije sjeli za stol i krenuli sa svojom disciplinom. Najbolji je bio par Danijel Novak i Milan Bahunek.

Kartaški turnir s osmijehom na licu

Organizatore treba pohvaliti na organizaciji te što su si dali truda i pripremili besplatne kobasice za sve učesnike i posjetitelje, a po troje najboljih u svakoj disciplini nagrađeni su medaljama. Prije svega pobijedili su druženje, smijeh i zabava mještana Savske Vesi s nadom da će se iduće godine sakupiti još veći broj ljudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije