TŠČ Andreas Bobičanec svojim umjetničkim izrazom obogatio Dane MŽ

Strojari, računalci, mehatroničari, tehnički gimnazijalci… znanja iz svoje struke stječu u prostorima Tehničke škole Čakovec. Naučeno u predmetima iz struke za koju se obrazuju vrlo često primjenjuju u svojim dodatnim aktivnostima i zanimacijama. Stapaju u jedno školu i život. Uspjesi učenika Tehničke škole Čakovec stoga su vidljivi svakoga dana, u svim područjima. Bilježimo spoj tehnike i umjetnosti koji je ime Tehničke škole Čakovec stavio uz bok najboljim fotografima naše Županije i uljepšao njezine slavljeničke dane.

Na izložbi fotografija naslova Prijateljstvo postavljenoj u zgradi Međimurske županije u ponedjeljak, 24. travnja svoje su mjesto našla i dva uratka maturanta TŠČ-a Andreasa Bobičanca. Fotografijama I virtualni prijatelji su važni i Podupirajuće prijateljstvo Andreas je ovjekovječio svoje razredne kolege, buduće strojarske računalne tehničare.

Fotografije su nastale u okviru fotonatječaja koji je organiziran u povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti 2016. te su bile izložene u OŠ Strahoninec. Dio eksponata svoje je mjesto ovih dana našao u zgradi Županije, a prema najavama, uskoro će biti izložen u prostoru Centra za kulturu Čakovec.

Osim na izložbi fotografija, učenici Tehničke škole Čakovec bili su i dio otvorenja izložbe književnih izdanja Matice hrvatske – ogranka Čakovec. Izložba knjiga daje pregled nakladničke djelatnosti kojom se promiču vrijednosti Međimurja u književnom stvaralaštvu. Obje su izložbe dio proslave Dana Međimurske županije i mogu se razgledati do 9. svibnja 2017.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije