MEĐIMURCI odlični na Državnom natjecanju iz matematike

U Primoštenu je od 4. do 6. travnja održano Državno natjecanje iz matematike. Kod osnovnoškolaca u 5. razredu natjecala se Jana Držanić iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica koja je osvojila 7. mjesto i pohvalu. Njezina mentorica je učiteljica Maja Vurušić.

U 6. razredu natjecale su se Klara Mihalić iz III. OŠ Čakovec koja je osvojila 7. mjesto i pohvalu, a mentorica joj je učiteljica Aleksandra Tonković i Dora Gašparić iz I. OŠ Čakovec s mentoricom prof. Tanjom Debelec. U 8. razredu natjecala se Paula Horvat iz I. OŠ Čakovec s mentoricom prof. Tanjom Debelec.

Martin Josip Kocijan osvojio je prvo mjesto i prvu nagradu u A kategoriji prvih razreda. Njegove mentorice su profesorice Ljubica Blažinčić i Tamara Srnec. Dijana Tot osvojila je treću nagradu u B kategoriji prvih razreda, a mentorica joj je prof. Tamara Srnec. Lukas Novak u A kategoriji četvrtih razreda osvojio je drugu nagradu, a mentorica mu je prof. Štefanija Požgaj.

Pohvalu je dobio Filip Vinković u A kategoriji drugih razreda, a mentorica mu je prof. Mirjana Hranilović. Čestitke svima na izvrsnim rezultatima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije