TŠČ-ovci na subotnjoj matineji s najboljim lidranovcima

Kazališna družina Pinklec i ove je godine, nakon održane Županijske smotre LiDraNo, u subotu, 4. ožujka 2017. u Centru za kulturu Čakovec organizirala reprizu LiDraNa na kojoj svoj dramski izraz svake godine pokazuju glumci Tehničke škole Čakovec

Svake godine, nakon županijske Smotre, u Centru za kulturu Čakovec okupe se lidranovci predloženi za Državnu smotru LiDraNo i zainteresiranoj publici predstave svoje skupne i pojedinačne dramsko-scenske uratke. Na pozornici se tog dana nađu učenici osnovnih i srednjih škola koji još jednom na domaćim kazališnim daskama zainteresiranima pokažu najbolje scenske ostvaraje sa Županijske smotre.

Među najboljima, predloženima za državni susret, i ove su se godine, već tradicionalno, našli članovi dramske družine naše Tehničke škole Čakovec. Naša vicematurantica, gimnazijalka Ružica Marković kazivala je monolog Daše Drndić EEG, a članovi dramske družine Jelena Horvat, Kevin Horvat, Marko Jazvić, Mihael Jurčec, Ružica Marković, Abel Mislović, Mario Modlic i Jura Vinko predstavili su se skupnom scenskom igrom Kiseli krastavci. Svi su oni svoj glumački poziv brusili vođeni rukom njihove mentorice Nevenke Mlinarić, prof.

Najbolji među najboljima, prema odabiru državnog selektora, u travnju 2017. svoj će dramski izričaj predstaviti na Državnoj smotri LiDraNo u Primoštenu, a kakav bi to LiDraNo bio da na njemu nema TŠČ-ovih predstavnika?

Našoj Ružici i njenoj profesorici Mlinarić želimo duuug pljesak i ponovljen nastup na primoštenskoj pozornici. (ts)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije