ŽUPANIJSKO NATJECANJE iz hrvatskoga jezika za srednje škole

>> Županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika za srednje škole

U Gospodarskoj školi je 6. ožujka 2017. godine održano županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika za učenike srednjih škola. Ukupno je se natjecalo 34 učenika koji su se plasirali na županijsku razinu nakon održanih školskih natjecanja, a Povjerenstvo su činile profesorice međimurskih srednjih škola Vedrana Močnik (predsjednica), Sanja Borko, Dijana Fric, Melita Pesek i Monika Perčić.

U kategoriji prvih razreda prvo mjesto osvojila je Tena Novak, drugo mjesto pripalo je Dori Balent – obje su učenice Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, a za natjecanje ih je pripremala Nada Čatlaić, prof. Trećeplasirana bila je Katja Koraj, također iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, a njezina je mentorica Mirjana Vidović, prof.

Učenice Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec osvojile su i prva tri mjesta u kategoriji drugih razreda: najbolja je bila Tina Čatlaić (mentorica Mirjana Vidović, prof.), a zatim slijede Paula Petrić (mentorica Mirjana Vidović, prof.) te Lara Jankaš (mentorica dr. sc. Zdravka Skok, prof.).

Među učenicima trećih razreda najuspješnije su također bile učenice Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Prvo mjesto osvojila je Dora Rebrek pod mentorstvom Zlatke Grahovec Soldat, prof., a drugo i treće mjesto pripalo je Antoniji Mrla i Maji Žerjav koje su se za natjecanje pripremale uz pomoć svog mentora Ivana Pranjića, prof.

U kategoriji četvrtih razreda natjecala se Katarina Škoda iz Srednje škole Prelog i pod vodstvom Milorada Sarapa, prof. osvojila prvo mjesto.

Najbolji natjecatelji bit će pozvani na državno Natjecanje, stoga im čestitamo i želimo dobre rezultate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije