Tako to rade Petra i njezini učenici pred Božić i Novu godinu

Učenici 5. razreda Osnovne škole Sveti Martin na Muri i njihova razrednica profesorica Petra Novinščak, pridružili su se akciji župnog Caritasa i škole u prikupljanju osnovnih namirnica za najpotrebitije obitelji i pojedince na području Općine i Župe Sveti Martin na Muri.

Prikupljene su lijepe količine jestivog ulja, šećera, soli, tjestenina, riže, kave, dječje hrane i drugih prehrambenih artikala, kao i praška za pranje rublja, šampona, sapuna i higijenskih artikala te drugih stvari.

Akciji su se priključile i Terme Sveti Martin (LifeClass), a sve namirnice odvoze se onima kojima je to uistinu najpotrebnije. Profesrica Novinščak, kaže, kako se ovom akcijom siromašnijim i osamljenijim žiteljima župe i općine želi pomoći materijalno, ali u prvom redu im pružiti ohrabrenje i potporu u ovo vrijeme radosti Božića i Nove godine.

Ovo nije prva akcija Petre i njezinih učenika, nego već četvrta po redu pred najljepše katoličke i narodne blagdane. Oni upućuju veliku zahvalnost svima koji su pridonijeli uspjehu akcije, uz poruku, kako darivanje oplemenjuje i obogaćuje.

Onoliko, koliko smo nekome od srca poklonili!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije