FOTO: Učenici OŠ Orehovica u posjetu Međimurskoj županiji

U sklopu nastavnog programa građanskog odgoja, u posjetu Međimurskoj županiji boravilo je 38 učenica i učenika 3. razreda OŠ Orehovica, u pratnji svojih četvero učiteljica. Toplu dobrodošlicu u Velikoj vijećnici poželio im je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije, ujedno i bivši ravnatelj OŠ Orehovica, Branko Sušec, koji ih je tijekom posjeta ukratko upoznao s ustrojem, upravnim odjelima i djelokrugom Županije.

Koliko je gradova u Međimurju, čime se bavi župan, kako se rješavaju problemi, što predstavlja županijski grb, samo su neka od pitanja koja su zanimala radoznale mališane.

– Uvijek iznova rado ugošćujemo učenike naših škola, čija nas pitanja ponekad i zateknu, pa podsjete i nas da neke stvari valja ponoviti. Važno je da ih već u ovoj dobi upoznajemo s djelokrugom rada naših institucija, kako bi u skoroj dogledno vrijeme mogli postati odgovorni mladi ljude na kojima će počivati naša budućnost, rekao je Sušec i pohvalio interes učenika, kao i njihove učiteljice koje su ih dobro pripremile.

Druženju se pridružio i župan Matija Posavec, koji je izdvojio vrijeme kako bi pozdravio sve učenike, te im poželio puno uspjeha i sreće u ovoj školskoj godini, uz prigodno čašćenje i zajedničko fotografiranje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije