Terenska nastava učenika prvog razreda PŠ Donji Vidovec

Učenici prvog razreda Područne škole Donji Vidovec posjetili su svoje vršnjake, učenike prvog razreda matične škole u Donjoj Dubravi. Uzoriti domaćini počastili su svoje goste sokom i grickalicama te su zajedno prisustvovali školskim satovima koji su se održavali tog dana.

Donjovidovčani su iskoristili ovu priliku za upoznavanje s nekim školskim prostorijama kojih nema u njihovoj maloj školi, a učili su ih na satu prirode iz društva iz školskih udžbenika. Tako su posjetili školsko tajništvo i upoznali se s radom računovotkinje te im se obratila pedagoginja u svom uredu.

Školska knjižničarka ih je ugostila u školskoj knjižnici , a najviše dojmova učenicima je ipak ostalo iz velike školske sportske dvorane za koju kažu da ju jedva čekaju koristiti u višim razredima.

Zanimljiv i uzbudljiv nastavni dan priveden je kraju prisustvovanjem lutkarskom mjuziklu naziva ‘Slon bon ton’ u izvedbi Studija ‘Suncokret’. Na rastanku, učenici obaju razreda izrazili su želju za što bržim ponovnim susretom sa svojim vršnjacima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije