Lucija Šafarić nagrađena na fotonatječaju

Fotoklub Rijeka objavio je fotonatječaj pod nazivom “Život je lijep”, a cilj je bio mlade ljude, u vremenima ekonomske krize i opće dezorijentiranosti, potaknuti na pozitivno i afirmativno razmišljanje i djelovanje.

Fotografski natječaj bio je namijenjen mladim autorima (do 25 godina starosti), a natjecali su se u tri kategorije: prvu kategoriju sačinjavali su autori do 15 godina starosti, u drugu kategoriju spadali su autori od 15 do 19 godina starosti, a u treću kategoriju autori od 19 do 25 godina starosti.

Učenici Graditeljske škole Čakovec također su se odazvali ovom natječaju, a njihov je mentor bio profesor Krunoslav Bedi. Ni nagrade nisu izostale pa je tako naša učenica 3.d razreda, Lucija Šafarić svojom fotografijom pod nazivom “Prijateljstvo” osvojila sjajno treće mjesto u drugoj kategoriji i vrijednu nagradu – kreativni vikend u Rijeci.

Spomenimo i to da je troje naših učenika:Kristina Jagec, s fotografijom pod nazivom “Naopačke”, Martina Krnjak s “Revolucijom” te Anja Kušar s fotografijom naziva “Watch out!”, svo troje iz 3.d razreda, osvojilo simpatije žirija te su dobili pohvale, a njihove fotografije bit će izložene na izložbi u riječkoj Galeriji Principij, uz fotografije nagrađenih radova. Iskrene čestitke učenicima i njihovom mentoru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije