FOTO: Dan škole u OŠ Vladimira Nazora Pribislavec

>> Dan škole u OŠ Vladimira Nazora Pribislavec

Danom škole obilježenim zadnji dan nastave, u petak, 10. lipnja 2016., OŠ Vladimira Nazora Pribislavec zaokružila je još jednu uspješnu školsku godinu.

U 10 sati u Društvenom domu održana je svečana priredba s podjelom priznanja i prigodnih poklona najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima. Na samoj priredbi okupio se velik broj učenika, roditelja, baka i djedova koji su došli pogledati što smo sve uvježbali i pripremili te je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Pozivu su se odazvali i uvaženi gosti: načelnica Općine Pribislavec Višnja Ivačić, ravnateljica Dječjeg vrtića Žibeki Ljubica Železnjak i župnik Tomislav Kos.

Točaka je bilo mnogo, od recitatorskih preko pjevačkih do plesnih, a program su vodile učenice Zana Novak i Marta Lehkec. Publika je uživala i svaku točku je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Ravnatelj škole Bruno Matotek u svom je govoru naglasio da ćemo ovu školsku godinu pamtiti po početku izgradnje nove školske zgrade te je ujedno zahvalio svima koji su za to zaslužni.

Naglasio je i uspjehe Foto-grupe s mentoricom Miroslavom Novak koja je za školu osvojila pet računala i time bogato opremila našu informatičku učionicu. Učenici su sudjelovali na županijskim natjecanjima iz mnogih područja te su ostvarili zavidne rezultate. Ovim putem čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima, a svima želimo još više uspjeha u idućoj školskoj godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije